• Home
  • |
  • IS-mødet udsættes og info-møde afholdes

 marts 5

by Lene Vind

Nyhedsbrevet er på vej til alle interessenter i Middelgrunden Vindmøllelaug. Heri skriver ledelsen, at med de nuværende retningslinjer for forsamlinger er det umuligt for Middelgrundens Vindmøllelaug I/S at gennemføre et interessentskabsmøde mandag den 22. marts 2021.

Og da reglerne forsamlinger ikke ser ud til at blive lempet i nær fremtid, har ledelsen besluttet at invitere interessenterne til et digitalt info-møde samme aften kl. 19-20. Her bliver der mulighed for at følge med i, hvad der sker i lauget udover opdateringerne på hjemmesiden.

Det egentlige interessentskabsmøde udskydes indtil videre, men den dagsorden, som er publiceret i nyhedsbrevet, fastholdes. Du vil også kunne finde nyhedsbrevet her på hjemmesiden, så snart siden er opdateret. 
Skulle det mod forventning være umuligt at holde et fysisk interessentskabsmøde på et senere tidspunkt i 2021, vil ledelsen undersøge mulighederne for afholdelse af en elektronisk generalforsamling efter de særregler for afvikling af generalforsamlinger i 2021, som Folketinget har vedtaget.

Tilmelding til info-mødet den 22. marts 2021 kl. 19-20 sker ved, at du senest den 18. marts 2021 indsender din e-mail til lauget@middelgrunden.dk med ’deltagelse i info-møde’ som emne, og så får du et link til mødet, når det er blevet oprettet i Zoom eller Teams.

Du kunne også være interesseret i en af disse:

Billetter til mølledagen 19. juni 2022

Mølledagen er den 19. juni 2022

Se filmen om hvordan vindmølleparken blev til