• Home
  • |
  • Ny dato: Mølledagen bliver den 20. september 2020

 juni 18

by Admin

Mølledagen blev også forsinket af Covid-19, men nu har vi en ny dato: Vi holder åbent hus i Middelgrundens Vindmøllelaug I/S den 20. september 2020, hvor du får mulighed for at komme op i en af møllerne.

Vi sejler fra Amager Strand (klik og kortet kommer frem – afgang ved 5-tallet) fra kl. 11.00 til kl. 14.00. Hvis der er stor interesse for arrangementet, kan vi udvide med to sejladser.

Du bedes møde op 15 min. før afgang med et print af din kvittering. Turen varer omkring 2 timer i alt. 

Vær opmærksom på, at sejladsen aflyses, hvis vejret er for blæsende, da vi i så fald ikke kan lægge til ved fundamenterne. Du vil få besked herom senest lørdag aften forud via hjemmesiden.

Opstigning i møllen sker via 13 stigeafsnit (maksimalt 8 meter mellem hver etage) og en snæver luge i toppen af møllen. Du skal derfor ikke være bange for at klatre på stiger.

Desværre er vi af sikkerhedsmæssige årsager nødt til at kræve en mindste højde på deltagerne på 140 cm. Du skal underskrive en sikkerhedsinstruks om at opstigning sker på eget ansvar.

Pris: Interessenter i Middelgrundens Vindmøllelaug I/S og Hvidovre Vindmøllelaug I/S: 155 kr. pr. person. Gæster 205 kr. pr. person.

Du kunne også være interesseret i en af disse:

Veloverstået mølledag trods regnvejr

Se filmen om hvordan vindmølleparken blev til

Læs seneste nyt i IS-referatet