• Home
  • |
  • Middelgrunden dannede rammen om REScoop seminar

 oktober 29

by Admin

Den 3.-5. oktober var Middelgrundens Vindmøllelaug værter for det europæiske REScoop projekt, som vi har været en del af siden april 2013. Det var nogle indholdsrige dage som alle stod i energikooperativernes tegn.

Torsdag var vi i Hvidovre og hørte blandt andet om solceller på tagene af Hvidovrebo, og vi besøgte Hvidovre Vindmøllelaug til en snak om lokalt engagement.

Fredag afholdte vi seminar om folkelig energi i nordisk perspektiv, hvor vi foruden REScoop deltagerne havde inviteret interesserede fra Danmark og resten af norden. Der var oplæg fra bl.a Dansk Energi, Kooperationen og Danmarks Vindmølleforening, og det blev en dag med inspiration og visioner for alle.

Lørdag gik turen ud til vores egne møller på Middelgrunden, hvor vi på grund af bølger desværre ikke kunne lægge til. Vores europæiske gæster synes imidlertid om en solskinstur i oktober alligevel, og var enige i, at vi har verden smukkeste vindmøllepark. Om eftermiddagen gik turen til Hillrød, for at høre om bioforgasning, solceller og meget andet.

Vi er glade for at være engagerede i projektet, og mener at vi med vores erfaringer kan hjælpe vores europæiske kollegaer med at få energien ud til folket!

foto

In October Middelgrunden were hosts for the European REScoop project’s visit to Denmark. Below you can find the presentations from the semninar held firday, October 4th.

BilagStørrelse
BilagStørrelse
2013 1004 Copenhagen Energy Co-ops DK Erik Christiansen.pdf267.72 kB
Copenhagen Solar Cooperative PP.pdf144.67 kB
Danish District Heating, Birger Lauersen.pdf187.09 kB
Dansk Energi REScoop presentation.pdf104.2 kB
Niels Bjørbom REScoop presentation.pdf327.72 kB
Presentation Lars Thorpe.pdf478.35 kB
Participants Friday October 4th 2013.pdf45.29 kB

Du kunne også være interesseret i en af disse:

Oplæg fra infomødet 22. marts 2021

IS-mødet udsættes og info-møde afholdes

Under ombygning