• Home
  • |
  • Mølledagen er den 19. juni 2022

 maj 3

by Lene Vind

Vi holder åbent hus i Middelgrundens Vindmøllelaug I/S den 19. juni 2022, hvor interessenterne og gæster kan komme op i et par af møllerne. Der kommer et link til tilmeldingen snarest – betalingsmodulet laver lidt bøvl!

Vi sejler fra Amager Strandpark v. havnen fra kl. 11.00 til kl. 13.00. Hvis der er stor interesse for arrangementet, kan vi udvide med to sejladser.

Du bedes møde op 15 min. før afgang med et print af din kvittering. Turen varer omkring 2 timer i alt. 

Vær opmærksom på, at sejladsen aflyses, hvis vejret er for blæsende, da vi i så fald ikke kan lægge til ved fundamenterne. Du vil få besked herom senest lørdag aften forud via hjemmesiden.

Opstigning i møllen sker via 13 stigeafsnit (maksimalt 8 meter mellem hver etage) og en snæver luge i toppen af møllen. Du skal derfor ikke være bange for at klatre på stiger.

Desværre er vi af sikkerhedsmæssige årsager nødt til at kræve en mindste højde på deltagerne på 140 cm. Du skal underskrive en sikkerhedsinstruks om at opstigning sker på eget ansvar.

Pris: Interessenter i Middelgrundens Vindmøllelaug I/S og Hvidovre Vindmøllelaug I/S: 155 kr. pr. person. Gæster 205 kr. pr. person.

Du kunne også være interesseret i en af disse:

Billetter til mølledagen 19. juni 2022

Se filmen om hvordan vindmølleparken blev til

Læs seneste nyt i IS-referatet