Offshore Wind Farm outside the Harbour of Copenhagen
Middelgrundens Vindmøllelaug
 
Offshore Wind Farm outside the Harbour of Copenhagen


Nyhedsmail fra ledelsen

01.07.20

Laugets ledelse har netop udsendt nedenstående besked til alle interessenter med e-mail. Hvis I kender nogen, som ikke modtager digital post, må I meget gerne give beskeden videre. De får selv et brev med oplysningerne til august.

 

Ny dato: Mølledagen bliver den 20. september 2020

18.06.20

Mølledagen blev også forsinket af Covid-19, men nu har vi en ny dato: Vi holder åbent hus i Middelgrundens Vindmøllelaug I/S den 20. september 2020, hvor du får mulighed for at komme op i en af møllerne.

Telefontid i sommerperioden

17.06.20

Vindmølleadministrationen holder ferie i ugerne 28-30 og det betyder, at telefonen er lukket torsdag den 9., 16. og 23. juli.

Alle ønskes en rigtig dejlig sommer :)

 
 

Ny dato: IS-mødet bliver den 14. september

12.03.20

På grund af covid-19 måtte vi udsætte det årlige interessentskabsmøde, men nu tyder alt på, at det bliver muligt at afholde mødet den 14. september i den store sal på Vartov i København.

Nyhedsbrev og indkaldelse er på vej til dig

05.03.20

Det årlige nyhedsbrev er nu på vej til alle de interessenter, som ikke benytter e-mail og de øvrige interessenter får en mail i dag med links til nyhedsbrevet  og indkaldelsen samt årsrapporten - dokumenterne ligger allerede her på hjemmesiden. Skattetallene til selvangivelsen finder du også her på hjemmesiden i menuen under 'Skat'.

Ny håndbog om energifællesskaber

09.01.20

Middelgrundens Vindmøllelaug I/S medvirker i en helt ny håndbog: Håndbog for Energifællesskaber, der netop er blevet offentliggjort. Bogen er tænkt som en opfølgning på de nye bestemmelser om energifællesskaber i EU-direktiver (markedsdesign og vedvarende energi), der træder i kraft senest i 2021, og som et redskab for lokal